Naar België komen

Alle informatie voor wie naar België wilt komen.

Visum voor België

Alle informatie over het aanvragen van een visum voor België.
  1. Laatst bijgewerkt op

Alle informatie over visumaanvragen voor België vindt u terug op de website van de Dienst Vreemdelingenzaken van de FOD Binnenlandse Zaken, die de bevoegde Belgische autoriteit is voor de toegang tot het grondgebied, het verblijf, de vestiging en de verwijdering van vreemdelingen in België, of op de website van de FOD Buitenlandse Zaken


Voor Israëlische burgers die naar België reizen


Israëlische burgers die naar België of een ander Schengenland reizen, hebben geen visum nodig als ze niet langer dan 90 dagen in een periode van 180 dagen in het Schengengebied verblijven. Als ze naar België reizen, moet hun paspoort nog minstens 3 maanden geldig zijn na het einde van hun geplande verblijf in België.

Voor visa voor een langer verblijf in België, zie hieronder.
 

Algemene informatie


Alle informatie over visumaanvragen voor België is beschikbaar op de website van de Dienst Vreemdelingen van de FOD Binnenlandse Zaken, de bevoegde Belgische autoriteit voor toegang tot het grondgebied, verblijf, vestiging en verwijdering van vreemdelingen in België. Alle visumaanvragen moeten ten laatste 3 weken voor je vertrek worden ingediend.

Lees meer...

Voor vragen stuurt u een mail naar de Ambassade via consulate.telaviv@diplobel.fed.be

Bevoegde autoriteit voor visumaanvragen

Alle informatie over visumaanvragen voor België vindt u terug op de website van de Dienst Vreemdelingenzaken van de FOD Binnenlandse Zaken, die de bevoegde Belgische autoriteit is voor de toegang tot het grondgebied, het verblijf, de vestiging en de verwijdering van vreemdelingen in België.